Nasi mistrzowie

Poznaj naszych mistrzów

Prowadzący warsztaty

Poznaj prowadzących warsztaty kulinarne w Klubie ZAMIESZANIE w Krak0wie

Dawid Chudek

Domowa pizza w Klubie ZAMIESZANIE

Dawid Chudek

Dawid Chudek to pasjonat domowego wypieku pizzy. Swoją wiedzą i doświadczeniem, zdobywanym przez lata, dzieli się na Instagramie (@pizzapoludzku) oraz podczas warsztatów w całej Polsce. Jego misją jest edukowanie na temat włoskiej pizzy przygotowywanej w domu i udowodnienie, że to nie czarna magia, lecz sztuka, której każdy może się nauczyć.

Paweł Albrzykowski

Prowadzący warsztaty kuchni azjatyckiej w Klubie ZAMIESZANIE

Paweł Albrzykowski

Z wykształcenia historyk sztuki, z zamiłowania smakosz i kucharz, pisarz i publicysta, gawędziarz. Autor wielu książek: "Kuchnia koreańska" 2012; "Przewodnik kulinarny Chiny" 2008; "Przewodnik kulinarny Pascal - JAPONIA"; "Tofu w kuchniach Dalekiego Wschodu" 2005; i innych. Wiedzę i doświadczenie zbierał na kilku kontynentach, a kulminacją jest dyplom mistrzowski zdobyty w Chinach. Pionier prawdziwej kuchni azjatyckiej w Polsce, aktywny propagator kuchni i zwyczajów kulinarnych Dalekiego Wschodu, krytyk niekanonicznych wersji azjatyckiego gotowania. Włada wieloma językami, w tym chińskim - mandarin. Wśród licznych zainteresowań uwagę zwracają wieloletnie praktykowanie kendo i zamiłowanie do wędkarstwa.

Paweł Kibart

Prowadzący warsztaty w Klubie ZAMIESZANIE

Paweł Kibart

Bogate doświadczenie zdobywał z kraju i za granicą. Trener w studiu kulinarnym Cook Up (Warszawa, Poznań); Konsultant firm: Green Factory. Konsultant Coffe Heaven, Bieszczadzkie Steki. Uczestnik II edycji Top Chef. Pracował w Hotelu Bristol, był szefem kuchni w Sinnet Club oraz odpowiadał za obsługę imprez masowych np. 20-30 tyś. osób na stadionie Legii Warszawa.
Posiadał własną restaurację Zest by Kibart oraz był Chefem w restauracji The Grill Erbil w Iraku. Obecnie działa jako kulinarny freelancer. Miłośnik piękna, utalentowany fotograf, znawca biżuterii.

Max Zubek

Prowadzący warsztaty kuchni żydowskiej w Klubie ZAMIESZANIE

Max Zubek

Z wykształcenia judaista. Na co dzień pracuje w Centrum Społeczności Żydowskiej (JCC) w Krakowie. Autor wielu przepisów, a także tematycznych warsztatów kulinarnych. Doświadczenie zbiera od wielu autorytetów kuchni każdego zakątka świata. Jak mówi "kuchnia to niekończąca się przygoda i nieustające poszukiwanie nowych smaków".

Bartłomiej Kowzan

Szef kuchni, prowadzący warsztaty kulinarne w klubie ZAMIESZANIE

Bartłomiej Kowzan

Szef kuchni w restauracji Makaroniarnia i miłośnik kuchni włoskiej. Przez kilka lat przyciągał doskonałą, autorską pizzą do klubokawiarni Forum Przestrzenie. Pracował też w Per Tutti, Primo, Le Scandale Garden. Pasję do gotowania perfekcyjnie łączy z zasadami zdrowego odżywiania. Pracuje na oryginalnych, włoskich produktach i umie wykorzystać ich zalety, w efekcie mamy małą Italię w Krakowie.

Chandni Patel

Chandni Patel

Szefowa kuchni w restauracji Tandoori Flame, prowadząca warsztaty kuchni indyjskiej w Klubie ZAMIESZANIE

Chandni Patel

Szefowa, współwłaścicielka i współzałożycielka restauracji Tandoori Flame. Jej restauracja położona jest w sercu Krakowa. Od 2020 roku stale nagradzana wyróżnieniami Tripadvisor'a , jako najlepsza w Krakowie restauracja indyjska w rankingu. Chandni pochodzi ze stanu Gujarat, ale zna także style gotowania innych regionów Indii. Sukces osiągnęła dzięki ciężkiej pracy, wytrwałości, dbałości o szczegóły. W kuchni pielęgnuje rodzinne tradycje kulinarne, stosuje autentyczne, oryginalne receptury, przyprawy, a nawet naczynia.

Sebastian Stempak

Sebastian Stempak

Aktualnie sous chef w "Nota Resto by Tomasz Leśniak", wcześniej chef cukierni i zastępca szefa kuchni restauracji hotelowej *****Zinar Castle w zamku Przegorzały. Pasjonat pięknych dań.

Sebastian Stempak

Szef cukierni i zastępca szefa kuchni restauracji hotelowej *****Zinar Castle w zamku Przegorzały, wicemistrz Polski w deserach 2015 roku, fanatyk kuchni francuskiej i miłośnik gotowania. Przygodę z prawdziwym gotowaniem zdobył pod okiem wybitnych szefów kuchni.

Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec wspaniałego syna.

Najbliższe

Warsztaty kulinarne

Wszystko zapięte na ostatni guzik! Działamy! Chcemy działać profesjonalnie, jeśli jednak nie spełniamy Waszych oczekiwań, powiedzcie nam, abyśmy mogli się poprawić, a jeśli jesteście ustysfakcjonowani – opowiedzcie o nas znajomym.  Zaglądajcie jednak na naszą www, FB i IG.

Nasi mistrzowie

Prowadzący warsztaty kulinarne

Warsztaty kulinarne i zajęcia praktyczne (tak, szkoleniami teoretycznymi też się zajmujemy) prowadzą dla nas ludzie łączący wyjątkowe kompetencje: są świetnymi kucharzami, pasjonatami dobrego smaku, gawędziarzami i nauczycielami.

Warsztaty kulinarne dla amatorów, grup i prywatnych i firm

Doświadczeni kucharze i instruktorzy

Obowiązki po naszej stronie, przyjemności dla Ciebie !

Jak wygląda

Plan warsztatów kulinarnych

Krok 01
3
U
Krok 01

Wybór terminu warsztatu

Z listy naszych propozycji wybierz coś dla siebie. Obserwuj naszą stronę, fb i insta, oferta zmienia się dość często...

Krok 02
3
Z
Krok 02

Rezerwacja miejsca i płatność

Po dokonaniu wyboru, przejdź przez proces rejestracji, a po dokonaniu płatności miejsce w warsztatach będzie zarezerwowane dla Ciebie. 

Krok 03
3
Krok 03

Udział w warsztacie

Zarezerwuj sobie od 2 do 5 godzin, w zależności od tematu. Ubiór: wygodny, zwłaszcza buty. Pozytywne nastawienie mile widziane. Fartuch zapewniamy, podobnie jak wszystko, co może być potrzebne podczas warsztatów. 

Krok 04
3
h
Krok 04

Otrzymanie certyfikatu

Po skonsumowaniu własnej (nie tylko) produkcji, udokumentowaniu zdarzeń, otrzymasz pamiątkowy certyfikat ukończenia naszych warsztatów kulinarnych i/lub małą pamiątkę-niespodziankę. Najlepsze zabierzesz z sobą - ciepłe wspomnienia dobrych doświadczeń. To czego nie skonsumujesz na miejscu, możesz zabrać do domu lub przekazać - za naszym pośrednictwem - potrzebującym. Postaramy się o to, aby nic się nie zmarnowało.

Masz pytania ?