Nasi mistrzowie

Nasi mistrzowie

Prowadzący warsztaty kulinarne

Warsztaty kulinarne i zajęcia praktyczne (tak, szkoleniami teoretycznymi też się zajmujemy) prowadzą dla nas ludzie łączący wyjątkowe kompetencje: są świetnymi kucharzami, pasjonatami dobrego smaku, gawędziarzami i nauczycielami.

Warsztaty kulinarne dla amatorów, grup i prywatnych i firm

Doświadczeni kucharze i instruktorzy

Obowiązki po naszej stronie, przyjemności dla Ciebie !

Poznaj naszych mistrzów

Prowadzący warsztaty

Poznaj prowadzących warsztaty kulinarne w Klubie ZAMIESZANIE w Krak0wie

Bartłomiej Kowzan

Szef kuchni, prowadzący warsztaty kulinarne w klubie ZAMIESZANIE

Bartłomiej Kowzan

Szef kuchni w restauracji Makaroniarnia i miłośnik kuchni włoskiej. Przez kilka lat przyciągał doskonałą, autorską pizzą do klubokawiarni Forum Przestrzenie. Pracował też w Per Tutti, Primo, Le Scandale Garden. Pasję do gotowania perfekcyjnie łączy z zasadami zdrowego odżywiania. Pracuje na oryginalnych, włoskich produktach i umie wykorzystać ich zalety, w efekcie mamy małą Italię w Krakowie.

Bartłomiej Płócienniak

Szef kuchni, prowadzący warsztaty kulinarne w klubie ZAMIESZANIE

Bartłomiej Płócienniak

Trener kulinarny prowadzący warsztaty i pokazy. Tajniki sztuki kulinarnej zgłębiał w Londynie, gdzie przez 5 lat pod okiem mistrzów gotował w restauracjach w Chelsea. Pracował m.in. w Blue Bird, French Pigs Ear czy Cat&Mutton. Uczestniczył również w akcjach awangardy kuchni londyńskiej (lotne restauracje), dzięki którym gotował w oryginalnych zakątkach tego miasta. Po powrocie do kraju gotował w znanych krakowskich restauracjach takich jak Wentzl, Skandale Royale, Mezze, Konfederacka czy Barka. Za najciekawsze kuchnie uważa francuską, śródziemnomorską i dalekowschodnią. Jednak to autorska kuchnia polska, w której wyraźnie widać wpływy wielokulturowości, z lokalnymi produktami sezonowymi, jest jego prawdziwą specjalnością. W 2015 był uczestnikiem popularnego programu w telewizji TVN – TOP CHEF.

Zbigniew Kurleto

Szef kuchni, prowadzący warsztaty kulinarne w klubie ZAMIESZANIE

Zbigniew Kurleto

Zbigniew Kurleto: Mistrz zawodu, instruktor i nauczyciel, doradca, wieloletni szef kuchni w restauracji Wierzynek, w restauracji hotelu Grand, kucharz Reprezentacji Polski skoczków narciarskich, laureat wielu nagród branżowych, obecnie częściej występujący jako juror konkursów kulinarnych. Członek Kapituły Klubu Szefów Kuchni. Kuchnia nie ma przed Nim tajemnic, a w gotowaniu wciąż znajduje nowe obszary do odkrycia. Czerpiąc garściami z tradycji, pozostaje otwarty na nowinki. Jak nikt potrafi wykorzystać możliwości współczesnej kuchni.

Rami Muszyński

Rami Muszyński

Szef kuchni w restauracji Mezzalians i Suwayda, prowadzący warsztaty kuchni syryjskiej w klubie ZAMIESZANIE

Rami Muszyński

Zgłębia sztukę kulinarna Syrii dzięki licznym podróżom, gotując razem ze swoimi syryjskimi ciotkami, a także poszukując inspiracji w tradycyjnych street foodach, na uliczkach Damaszku i innych miast. Jest samoukiem, a najbardziej ceni sobie w kuchni autentyczność. Nie używa gramatur, dla Ramiego liczy się smak! W ten sposób gotuje całe życie.

Ciagle wynajduje nowe przepisy kuchni syryjskiej, starając się odwzorowywać jej smaki, bazując na jakości i sezonowości. Jego marzenie? Pokazanie przebogatej kultury i tradycji syryjskiej, zaczynając od zaspokojenia łaknienia nowych doznań kulinarnych, czyli przez żołądek i interesującą gawędę do serca i rozumu.

Chandni Patel

Chandni Patel

Szefowa kuchni w restauracji Tandoori Flame, prowadząca warsztaty kuchni indyjskiej w Klubie ZAMIESZANIE

Chandni Patel

Szefowa, współwłaścicielka i współzałożycielka restauracji Tandoori Flame. Jej restauracja położona jest w sercu Krakowa. Od 2020 roku stale nagradzana wyróżnieniami Tripadvisor'a , jako najlepsza w Krakowie restauracja indyjska w rankingu. Chandni pochodzi ze stanu Gujarat, ale zna także style gotowania innych regionów Indii. Sukces osiągnęła dzięki ciężkiej pracy, wytrwałości, dbałości o szczegóły. W kuchni pielęgnuje rodzinne tradycje kulinarne, stosuje autentyczne, oryginalne receptury, przyprawy, a nawet naczynia.

Sebastian Stempak

Sebastian Stempak

Szef cukierni i zastępca szefa kuchni restauracji hotelowej *****Zinar Castle w zamku Przegorzały i prowadzący warsztaty w Klubie ZAMIESZANIE

Sebastian Stempak

Szef cukierni i zastępca szefa kuchni restauracji hotelowej *****Zinar Castle w zamku Przegorzały, wicemistrz Polski w deserach 2015 roku, fanatyk kuchni francuskiej i miłośnik gotowania. Przygodę z prawdziwym gotowaniem zdobył pod okiem wybitnych szefów kuchni.

Prywatnie szczęśliwy mąż i ojciec wspaniałego syna.

Najbliższe

Warsztaty kulinarne

Wszystko zapięte na ostatni guzik! Działamy! Chcemy działać profesjonalnie, jeśli jednak nie spełniamy Waszych oczekiwań, powiedzcie nam, abyśmy mogli się poprawić, a jeśli jesteście ustysfakcjonowani – opowiedzcie o nas znajomym.  Zaglądajcie jednak na naszą www, FB i IG.

Jak wygląda

Plan warsztatów kulinarnych

Krok 01
3
U
Krok 01

Wybór terminu warsztatu

Z listy naszych propozycji wybierz coś dla siebie. Obserwuj naszą stronę, fb i insta, oferta zmienia się dość często...

Krok 02
3
Z
Krok 02

Rezerwacja miejsca i płatność

Po dokonaniu wyboru, przejdź przez proces rejestracji, a po dokonaniu płatności miejsce w warsztatach będzie zarezerwowane dla Ciebie. 

Krok 03
3
Krok 03

Udział w warsztacie

Zarezerwuj sobie od 2 do 5 godzin, w zależności od tematu. Ubiór: wygodny, zwłaszcza buty. Pozytywne nastawienie mile widziane. Fartuch zapewniamy, podobnie jak wszystko, co może być potrzebne podczas warsztatów. 

Krok 04
3
h
Krok 04

Otrzymanie certyfikatu

Po skonsumowaniu własnej (nie tylko) produkcji, udokumentowaniu zdarzeń, otrzymasz pamiątkowy certyfikat ukończenia naszych warsztatów kulinarnych i/lub małą pamiątkę-niespodziankę. Najlepsze zabierzesz z sobą - ciepłe wspomnienia dobrych doświadczeń. To czego nie skonsumujesz na miejscu, możesz zabrać do domu lub przekazać - za naszym pośrednictwem - potrzebującym. Postaramy się o to, aby nic się nie zmarnowało.

Masz pytania ?